delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Despre Noi


DESPRE ECHIPA NOASTRĂ:

#TEAMGASTROMOOD este o echipă din Transilvania, fondată de câțiva tineri entuziaști. Suntem o firmă nou intrată pe piața alimentelor sănătoase din România. Ca producător local, vă oferim doar produse de înaltă calitate cu design unic.Image 18

Viziune: Producerea de specialități alimentare și suplimente alimentare de înaltă calitate, 100% naturale, sănătoase.

Scop: Cumpărarea de ingrediente și materii prime de la fermieri și furnizori locali. Fabricarea produselor de clasa I.

Image 26

Valori: Calitate premium constantă, fiabilitate, ingrediente naturale, produs român.

Image 18 Image 3

Strategie: producerea și vânzarea de alimente premium șisănătoase, creând în același timp o poveste autentică.


Image 3

Attila - Fondator GastroMood


BRANDUL NOSTRU GastroMood încurajează un stil de viață sănătos și exclusiv. Produsele noastre sunt fabricate conform acestui principiu. Designul specific este în concordanță cu calitatea produselor și cu atenția noastră pentru clienți.

Image 28


În anul 2021, am și înregistrat marca noastră la Oficiul de Star pentru Invenții și Mărci, ceea ce înseamnă că suntem liberi să folosim propria noastră marcă pe ambalajul produselor noastre


Image 15

Image 5

Image 3

Image 15

Image 13

Image 46

Image 15


Ca mici producători locali, acordăm o atenție deosebită calității produselor noastre. Folosim ingrediente atent selectate, pregătite pentru a vă oferi uleiuri, făină și semințe 100% naturale, sănătoase și extrem de gustoase.

Image 2

În timpul producției uleiurilor utilizăm două tehnologii: presare hidraulică sau presă cu ax melcat. Diferitele semințe necesită procese diferite, astfel încât uleiul din semințe de dovleac și uleiul de nucă sunt extrase folosind o presă hidraulică pentru a obține cea mai bună calitate în aceste cazuri. Folosim o presă cu ax melcat pentru producerea uleiului de mac, uleiului din semințe de struguri, uleiului din semințe de susan și uleiului din semințe de in.

În cazul presării hidraulice, mai întâi măcinăm semințele până obținerea unei făini fine, apoi adăugăm apă la această făină, o frământăm, o prăjim încet și ușor, ceea ce îi conferă o aromă picantă plăcută și evidențiază gustul materiei prime. Uleiul valoros este apoi extras folosind o presă hidraulică.

În schimb, când se folosește o presă cu ax melcat, semințele atent selectate și curățate sunt uscate și încărcate direct în presă.


După presare, uleiurile sunt trimise în repaus. Sunt depozitate în rezervoare din oțel inoxidabil, ceea ce este necesar deoarece uleiurile sunt purificate doar prin așa-numita decantare. Nu folosim proceduri de filtrare mecanice sau de altă natură în vederea obținerii unui rezultat final cât mai natural.

Butoi spirtoase, din inox, pe picioare 100 litri - iBC INOX

Uleiurile purificate astfel obținute sunt turnate exclusiv în sticle sigilate. Nu există niciun proces de conservare sau rafinare în timpul procesului de îmbuteliere și, bineînțeles, nu se utilizează aditivi, așa că, pe lângă uleiuri, doar dragostea și îngrijirea noastră se mai găsesc în sticle.

Păstrați uleiurile într-un loc ferit de lumina soarelui la o temperatură sub 15 ° C, de preferință la frigider după deschidere. Dacă sunt depozitate cu atenție, uleiurile își vor păstra calitatea timp de cel puțin 9 luni.

Image 12

Toate produsele noastre sunt 100% naturale, nu conțin aditivi. Produsele au efecte fiziologice benefice, contribuind la prevenirea și combaterea diferitelor boli. Vă rugăm să consultați descrierea fiecărui produs pentru a afla mai multe despre efectele fiziologice ale produselor, despre conținutul lor de vitamine și minerale, respectiv despre integrarea lor în diferite diete și regimuri alimentare.

Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare