delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Mr. & Mrs.

20.00 RON
Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!


Categorii: Mărturii

Vă plac cadourile creative și inventive? Am creat oferta MR. & MRS. ca să vă puteți exprima cât de importantă și frumoasă este această zi din viață.

Se poate alege dintre 2 designuri:

  1. Simplu: 2 buc - Ulei de Floarea Soarelui Presat la RECE cu Busuioc
  2. Combinat: 1 buc - Ulei de Floarea Soarelui Presat la RECE cu Busuioc + 1 buc Ulei de Dovleac Presat la RECE.

Uleiurile sunt îmbuteliate în sticle transparente de 100ml și închise cu dopuri metalice de culoarea AURIE. Așezand cele două sticle una lângă alta se formează momentul strângerii de mână a mirelui și a miresei, sau forma unei inimi.

Alege opțiunea cea mai potrivită pentru a oferi mărturii de nuntă de neuitat pentru invității tăi :)

Pentru comenziile de peste 75 buc (150 sticle) oferim un discount de 5%.

Ați știut? Vă mai putem oferi și ulei de: Nucă, Mac, Struguri, Susan și In. Click pe butonul "Solicita Oferta" pentru a primi o ofertă personalizată.

Suntem aici pentru a vă ajuta :)

Echipa GastroMoodVă plac cadourile creative și inventive? Am creat oferta MR. & MRS. ca să vă puteți exprima cât de importantă și frumoasă este această zi din viață.Se poate alege dintre 2 designuri:Simplu: 2 buc - Ulei de Floarea Soarelui Presat la RECE cu Busuioc Combinat: 1 buc - Ulei de Floarea Soarelui Presat la RECE cu Busuioc + 1 buc Ulei de Dovleac Presat la RECE. Uleiurile sunt îmbuteliate în sticle transparente de 100ml și închise cu dopuri metalice de culoarea AURIE. Așezand cele două sticle una lângă alta se formează momentul strângerii de mână a mirelui și a miresei, sau forma unei inimi.Alege opțiunea cea mai potrivită pentru a oferi mărturii de nuntă de neuitat pentru invității tăi :) Pentru comenziile de peste 75 buc (150 sticle) oferim un discount de 5%. Ați știut? Vă mai putem oferi și ulei de: Nucă, Mac, Struguri, Susan și In. Click pe butonul "Solicita Oferta" pentru a primi o ofertă personalizată.Suntem aici pentru a vă ajuta :)Echipa GastroMood


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare