delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
0

logo

Ulei cu Mirodenii

18.00 RON

Ulei Special GastroMood cu Mirodenii:

Ulei de bază este ulei din semințe de floarea soarelui românesc, 100% natural, presat la rece, decantat natural și nefiltrat. Este de culoare galben-aurie, caracterul ingredientului de bază se regăsește intens în gustul și aroma uleiului. Uleiul de bază este aromatizat cu mirodenii: rozmarin, chilli și usturoi, oferind o experiență deosebită a gustului și mâncăruri pline de savoare.

Cum faci un ou ochi perfect?

Uleiul de floarea-soarelui asigură un echilibru între diferiți afizi grași, fiind o soluție perfectă pentru menținerea unui organism sănătos. Click aici pentru mai multe informații despre uleiul de floarea-soarelui presat la rece.

Uleiul nostru cu mirodenii oferă prospețime în salata, preparate din carne, în diverse sosuri picante, peste carnea de miel, pește sau pe orice cartofi. Încearcă și pe pizza J .

Conține ulei de floarea-soarelui presat la rece, 100% natural aproximativ 250ml, 1 gram crenguțe de rozmarin uscate, 2 grame ardei chili, 2 grame usturoi.

Vrei să știi cum se fabrică?


Rețetă: Pulpe de pui marinate. Se face un amestec din 3 linguri de ulei de floarea-soarelui cu mirodenii, o foaie de dafin, boia dulce, sare și un pahar de vin alb. Amestecul se toarnă peste pulpe și se lasă la frigider timp de o oră. Apoi, se așeză într-o tavă și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180˚, unde se lasă aproximativ o oră. Se servesc calde, împreună cu salată sau cartofi la cuptor. Pofta bună!

Condiții de păstrare: Nu necesită condiții de păstrare speciale, însă pentru a-i păstra prospețimea, se recomandă a fi ținut la loc răcoros, ferit de razele soarelui la temperaturi sub 21 grade.


Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?

Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)


Image 20


Pentru că știm că îți place să pregătești mese gustoase, am pregătit 2 oferte speciale:

Ulei Special GastroMood cu Mirodenii:Ulei de bază este ulei din semințe de floarea soarelui românesc, 100% natural, presat la rece, decantat natural și nefiltrat. Este de culoare galben-aurie, caracterul ingredientului de bază se regăsește intens în gustul și aroma uleiului. Uleiul de bază este aromatizat cu mirodenii: rozmarin, chilli și usturoi, oferind o experiență deosebită a gustului și mâncăruri pline de savoare.Cum faci un ou ochi perfect?Uleiul de floarea-soarelui asigură un echilibru între diferiți afizi grași, fiind o soluție perfectă pentru menținerea unui organism sănătos. Click aici pentru mai multe informații despre uleiul de floarea-soarelui presat la rece.Uleiul nostru cu mirodenii oferă prospețime în salata, preparate din carne, în diverse sosuri picante, peste carnea de miel, pește sau pe orice cartofi. Încearcă și pe pizza J .Conține ulei de floarea-soarelui presat la rece, 100% natural aproximativ 250ml, 1 gram crenguțe de rozmarin uscate, 2 grame ardei chili, 2 grame usturoi.Vrei să știi cum se fabrică? Rețetă: Pulpe de pui marinate. Se face un amestec din 3 linguri de ulei de floarea-soarelui cu mirodenii, o foaie de dafin, boia dulce, sare și un pahar de vin alb. Amestecul se toarnă peste pulpe și se lasă la frigider timp de o oră. Apoi, se așeză într-o tavă și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180˚, unde se lasă aproximativ o oră. Se servesc calde, împreună cu salată sau cartofi la cuptor. Pofta bună!Condiții de păstrare: Nu necesită condiții de păstrare speciale, însă pentru a-i păstra prospețimea, se recomandă a fi ținut la loc răcoros, ferit de razele soarelui la temperaturi sub 21 grade.Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)Pentru că știm că îți place să pregătești mese gustoase, am pregătit 2 oferte speciale:


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare