delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Ulei din Seminte de Susan Presat la RECE (100ml)

21.50 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.

Ulei de susan 100% natural, presat la rece. Uleiul extras din semințele albe ale plantei păstrează atât gustul distinctiv, cât și culoarea galben deschis a semințelor de susan.

Uleiul este extrem de bogat în fier și magneziu, iar în privința vitaminelor putem menționa vitaminele B1 și E. Prin utilizarea regulată a uleiului, ne putem întări sistemul nervos, iar combinat cu ulei de mac sau făină de mac, putem susține, de asemenea, puterea oaselor noastre. De asemenea, uleiul este de mult cunoscut și în domeniul frumuseții.

Uleiul de susan este deosebit de popular în bucătăria asiatică, îl putem folosi pentru gătit și pentru aromatizare în același timp. Datorită aromei sale plăcute și moale, chiar și cele mai simple feluri de mâncare devin mai speciale. Poate fi asociat cu orez sau chiar cu legume aburite, dar poate fi folosit și pentru supe și sosuri. În industria de frumusețe este utilizat ca ulei de masaj.

Datorită punctului său ridicat de fum, este potrivit pentru prăjit, cu toate acestea, cei care îl consumă datorită efectelor sale fiziologice, sunt sfătuiți să evite încălzirea uleiului.

 

VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!

 

ULEIUL NOSTRU DE SUSAN PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE:

➡️ Ulei de Susan Presat la Rece - 100 ml

➡️ Ulei de Susan Presat la Rece - 250 ml

➡️ Ulei de Susan Presat la Rece - 500 ml

➡️ Ulei de Susan Presat la Rece - 1000 ml

➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE

Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?

 

Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)

Image 16

Consumați cu încredere! Poftă bună!Ulei de susan 100% natural, presat la rece. Uleiul extras din semințele albe ale plantei păstrează atât gustul distinctiv, cât și culoarea galben deschis a semințelor de susan. Uleiul este extrem de bogat în fier și magneziu, iar în privința vitaminelor putem menționa vitaminele B1 și E. Prin utilizarea regulată a uleiului, ne putem întări sistemul nervos, iar combinat cu ulei de mac sau făină de mac, putem susține, de asemenea, puterea oaselor noastre. De asemenea, uleiul este de mult cunoscut și în domeniul frumuseții. Uleiul de susan este deosebit de popular în bucătăria asiatică, îl putem folosi pentru gătit și pentru aromatizare în același timp. Datorită aromei sale plăcute și moale, chiar și cele mai simple feluri de mâncare devin mai speciale. Poate fi asociat cu orez sau chiar cu legume aburite, dar poate fi folosit și pentru supe și sosuri. În industria de frumusețe este utilizat ca ulei de masaj. Datorită punctului său ridicat de fum, este potrivit pentru prăjit, cu toate acestea, cei care îl consumă datorită efectelor sale fiziologice, sunt sfătuiți să evite încălzirea uleiului.   VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!   ULEIUL NOSTRU DE SUSAN PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE: ➡️ Ulei de Susan Presat la Rece - 100 ml ➡️ Ulei de Susan Presat la Rece - 250 ml ➡️ Ulei de Susan Presat la Rece - 500 ml ➡️ Ulei de Susan Presat la Rece - 1000 ml ➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?   Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :) Consumați cu încredere! Poftă bună!


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare