delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Ulei din Miez de Nuca Presat la RECE (100ml)

25.50 RON

 

Ulei virgin de nucă 100% natural. Datorită culorii sale maro-auriu și a aromei plăcute, poate fi excelent utilizat în bucătărie.

Este foarte bogat în vitamine (B1, B2, C și A) și în minerale. Are un efect benefic asupra organismului, prin consumul regulat al uleiului putem reduce nivelul colesterolului și, de asemenea, putem îmbunătăți funcția cerebrală.

Poate fi combinat cu salate simple (salate de fructe sau de legume), îl putem adăuga la iaurtul de la micul dejun, dar îl putem combina și cu deserturi, fie că este vorba de vafe sau de torturi cu nuci, și, de asemenea, îl putem servi cu brânză lângă vinul consumat cu prietenii.

Uleiul de nucă nu este recomandat pentru prăjit, încălzirea directă a acestuia trebuie evitată.

 

VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!

ULEIUL NOSTRU DE NUCă PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE:

➡️ Ulei de Nucă Presat la Rece - 100 ml

➡️ Ulei de Nucă Presat la Rece - 250 ml

➡️ Ulei de Nucă Presat la Rece - 500 ml

➡️ Ulei de Nucă Presat la Rece - 1000 ml

➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE

Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?

Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)

Image 16

Consumați cu încredere! Poftă bună!  Ulei virgin de nucă 100% natural. Datorită culorii sale maro-auriu și a aromei plăcute, poate fi excelent utilizat în bucătărie. Este foarte bogat în vitamine (B1, B2, C și A) și în minerale. Are un efect benefic asupra organismului, prin consumul regulat al uleiului putem reduce nivelul colesterolului și, de asemenea, putem îmbunătăți funcția cerebrală. Poate fi combinat cu salate simple (salate de fructe sau de legume), îl putem adăuga la iaurtul de la micul dejun, dar îl putem combina și cu deserturi, fie că este vorba de vafe sau de torturi cu nuci, și, de asemenea, îl putem servi cu brânză lângă vinul consumat cu prietenii. Uleiul de nucă nu este recomandat pentru prăjit, încălzirea directă a acestuia trebuie evitată.   VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII! ULEIUL NOSTRU DE NUCă PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE: ➡️ Ulei de Nucă Presat la Rece - 100 ml ➡️ Ulei de Nucă Presat la Rece - 250 ml ➡️ Ulei de Nucă Presat la Rece - 500 ml ➡️ Ulei de Nucă Presat la Rece - 1000 ml ➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre? Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :) Consumați cu încredere! Poftă bună!


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare