delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Ulei din Samburi de Struguri Presat la RECE (250ml)

44.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.

 

Ulei din semințe de struguri 100% natural, presat la rece. Uleiul are culoarea caracteristică de verde intens, iar gustul și aroma uleiului ne duc cu gândul la strugurii roșii și vinul roșu.

Uleiul din semințe de struguri joacă un rol important într-o dietă sănătoasă și - în privința nutrienților - este unul dintre cele mai valoroase uleiuri. Este bogat în antioxidanți, respectiv are un conținut ridicat de vitamina C și E. Este foarte popular și utilizat cu mare drag atât în gastronomie, cât și în industria de frumusețe. Datorită ingredientelor sale hrănitoare, uleiul din semințe de struguri este un produs excelent pentru îngrijirea pielii și a părului.

Uleiul este un ingredient popular în bucătăria rece, deci poate fi folosit pentru aromatizarea salatelor, a cărnii și a sosurilor.

Datorită punctului său ridicat de fum, este potrivit pentru prăjit, cu toate acestea, cei care îl consumă datorită efectelor sale fiziologice, sunt sfătuiți să evite încălzirea uleiului. Uleiul este, de asemenea, utilizat ca un produs de îngrijire a pielii, acesta se aplică pur și simplu pe suprafața pielii sau se adaugă la loțiunea pentru corp.

La fel ca strugurii proaspeți cu ocazia recoltei, uleiul din semințe de struguri nu poate lipsi din bucătăria noastră.

 

VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!

 

ULEIUL NOSTRU DE STRUGURI PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE:

➡️ Ulei de Struguri Presat la Rece - 100 ml

➡️ Ulei de Struguri Presat la Rece - 250 ml

➡️ Ulei de Struguri Presat la Rece - 500 ml

➡️ Ulei de Struguri Presat la Rece - 1000 ml

➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE

Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?

Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)

 

 

Image 16

Consumați cu încredere! Poftă bună!  Ulei din semințe de struguri 100% natural, presat la rece. Uleiul are culoarea caracteristică de verde intens, iar gustul și aroma uleiului ne duc cu gândul la strugurii roșii și vinul roșu. Uleiul din semințe de struguri joacă un rol important într-o dietă sănătoasă și - în privința nutrienților - este unul dintre cele mai valoroase uleiuri. Este bogat în antioxidanți, respectiv are un conținut ridicat de vitamina C și E. Este foarte popular și utilizat cu mare drag atât în gastronomie, cât și în industria de frumusețe. Datorită ingredientelor sale hrănitoare, uleiul din semințe de struguri este un produs excelent pentru îngrijirea pielii și a părului. Uleiul este un ingredient popular în bucătăria rece, deci poate fi folosit pentru aromatizarea salatelor, a cărnii și a sosurilor. Datorită punctului său ridicat de fum, este potrivit pentru prăjit, cu toate acestea, cei care îl consumă datorită efectelor sale fiziologice, sunt sfătuiți să evite încălzirea uleiului. Uleiul este, de asemenea, utilizat ca un produs de îngrijire a pielii, acesta se aplică pur și simplu pe suprafața pielii sau se adaugă la loțiunea pentru corp. La fel ca strugurii proaspeți cu ocazia recoltei, uleiul din semințe de struguri nu poate lipsi din bucătăria noastră.   VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!   ULEIUL NOSTRU DE STRUGURI PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE: ➡️ Ulei de Struguri Presat la Rece - 100 ml ➡️ Ulei de Struguri Presat la Rece - 250 ml ➡️ Ulei de Struguri Presat la Rece - 500 ml ➡️ Ulei de Struguri Presat la Rece - 1000 ml ➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre? Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)     Consumați cu încredere! Poftă bună!


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare