delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Ulei din Semințe de Dovleac Presat la RECE (500ml)

74.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.

Ulei virgin din semințe de dovleac 100% natural. Datorită gustului său special și caracteristic, este una dintre cele mai populare specialități de ulei. Are culoarea verde caracteristică semințelor de dovleac fără coajă, având o nuanță ușor roșiatică la lumină.

Este deosebit de bogat în substanțe nutritive, iar în gastronomie este de asemenea cunoscut sub numele de aur verde. În ceea ce privește efectele sale fiziologice, este eficient în tratarea bolilor de prostată la bărbați. Uleiul este de asemenea cunoscut ca protectorul viitoarelor mămici și al bebelușilor. Acesta contribuie la funcționarea creierului și întărește sistemul nervos.

Image 41

Datorită utilizării zilnice a uleiului, alimentele noastre devin mai delicioase, iar organismul nostru va fi mai puternic. Gustul său caracteristic poate completa perfect o salată proaspătă, un ciolan de porc, dar poate fi chiar asociat cu o înghețată moale de vanilie.

Image 30

Uleiul din semințe de dovleac nu este recomandat pentru prăjit, încălzirea directă a acestuia trebuie evitată.

Image 39

VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!

ULEIUL NOSTRU DE DOVLEAC PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE:

➡️ Ulei de Dovleac Presat la Rece - 100 ml

➡️ Ulei de Dovleac Presat la Rece - 250 ml

➡️ Ulei de Dovleac Presat la Rece - 500 ml

➡️ Ulei de Dovleac Presat la Rece - 1000 ml

➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE

 

Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?

Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)

Image 16

Consumați cu încredere! Poftă bună!Ulei virgin din semințe de dovleac 100% natural. Datorită gustului său special și caracteristic, este una dintre cele mai populare specialități de ulei. Are culoarea verde caracteristică semințelor de dovleac fără coajă, având o nuanță ușor roșiatică la lumină. Este deosebit de bogat în substanțe nutritive, iar în gastronomie este de asemenea cunoscut sub numele de aur verde. În ceea ce privește efectele sale fiziologice, este eficient în tratarea bolilor de prostată la bărbați. Uleiul este de asemenea cunoscut ca protectorul viitoarelor mămici și al bebelușilor. Acesta contribuie la funcționarea creierului și întărește sistemul nervos. Datorită utilizării zilnice a uleiului, alimentele noastre devin mai delicioase, iar organismul nostru va fi mai puternic. Gustul său caracteristic poate completa perfect o salată proaspătă, un ciolan de porc, dar poate fi chiar asociat cu o înghețată moale de vanilie. Uleiul din semințe de dovleac nu este recomandat pentru prăjit, încălzirea directă a acestuia trebuie evitată. VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII! ULEIUL NOSTRU DE DOVLEAC PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE: ➡️ Ulei de Dovleac Presat la Rece - 100 ml ➡️ Ulei de Dovleac Presat la Rece - 250 ml ➡️ Ulei de Dovleac Presat la Rece - 500 ml ➡️ Ulei de Dovleac Presat la Rece - 1000 ml ➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE   Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre? Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :) Consumați cu încredere! Poftă bună!


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare