delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Ulei din Seminte de Mac Presat la RECE (250ml)

39.95 RON

 

Ulei de mac 100% natural, presat la rece. Este de culoare galben deschis, iar în ceea ce privește gustul, redă ușor aroma caracteristică a macului.

În ceea ce privește efectele sale benefice, trebuie evidențiat conținutul ridicat de carbohidrați și minerale, este bogat în calciu, cupru și magneziu. Prin consumul regulat al uleiului, putem ajuta organismul, contribuind la suplimentarea calciului, respectiv la prevenirea osteoporozei. În caz de tulburări de somn și neliniște, nervozitate, se recomandă consumul a 1-2 lingurițe de ulei de mac cu cel puțin o jumătate de oră înainte de culcare, chiar și de unul singur.

Uleiul de mac poate fi combinat perfect cu prăjituri și deserturi (guba cu mac, brioșe), dar îl recomandăm și pentru salate proaspete și sosuri cu lămâie. La fel ca uleiul de nucă, poate fi perfect asociat cu brânzeturile.

Produsul nu trebuie confundat cu morfina și opiul produși din semințe de mac. Semințele de mac utilizate în timpul realizării uleiului nu conțin narcotice.

Uleiul de mac nu este recomandat pentru prăjit, încălzirea directă a acestuia trebuie evitată.

 

VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!

 

ULEIUL NOSTRU DE MAC PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE:

➡️ Ulei de Mac Presat la Rece - 100 ml

➡️ Ulei de Mac Presat la Rece - 250 ml

➡️ Ulei de Mac Presat la Rece - 500 ml

➡️ Ulei de Mac Presat la Rece - 1000 ml

➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE

Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?

Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)

 

Image 16

Consumați cu încredere! Poftă bună!  Ulei de mac 100% natural, presat la rece. Este de culoare galben deschis, iar în ceea ce privește gustul, redă ușor aroma caracteristică a macului. În ceea ce privește efectele sale benefice, trebuie evidențiat conținutul ridicat de carbohidrați și minerale, este bogat în calciu, cupru și magneziu. Prin consumul regulat al uleiului, putem ajuta organismul, contribuind la suplimentarea calciului, respectiv la prevenirea osteoporozei. În caz de tulburări de somn și neliniște, nervozitate, se recomandă consumul a 1-2 lingurițe de ulei de mac cu cel puțin o jumătate de oră înainte de culcare, chiar și de unul singur. Uleiul de mac poate fi combinat perfect cu prăjituri și deserturi (guba cu mac, brioșe), dar îl recomandăm și pentru salate proaspete și sosuri cu lămâie. La fel ca uleiul de nucă, poate fi perfect asociat cu brânzeturile. Produsul nu trebuie confundat cu morfina și opiul produși din semințe de mac. Semințele de mac utilizate în timpul realizării uleiului nu conțin narcotice. Uleiul de mac nu este recomandat pentru prăjit, încălzirea directă a acestuia trebuie evitată.   VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!   ULEIUL NOSTRU DE MAC PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE: ➡️ Ulei de Mac Presat la Rece - 100 ml ➡️ Ulei de Mac Presat la Rece - 250 ml ➡️ Ulei de Mac Presat la Rece - 500 ml ➡️ Ulei de Mac Presat la Rece - 1000 ml ➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre? Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)   Consumați cu încredere! Poftă bună!


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare