delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Ulei din Seminte de Floarea Soarelui Presat la RECE (1L) - ÎN PET

18.00 RON

Ulei de floarea soarelui presat la rece:

 

Ulei din semințe de floarea soarelui românesc, 100% natural, presat la rece, decantat natural și nefiltrat. Este de culoare galben-aurie, caracterul ingredientului de bază se regăsește intens în gustul și aroma uleiului. Uleiul nostru este obținut din prima presare la rece fără rafinare chimică și fără temperaturi ridicate, iar datorită conținutul ridicat de acizi grași monosaturați (82%) este recomandat atât pentru gătit și in preparate la cuptor sau prăjite, cât și pentru salate.

Cum faci un ou ochi perfect?

Are triplu rol: alimentar, terapeutic și cosmetic.

Folosit în scop alimentar, uleiul nostru de floarea soarelui presat la rece este un ajutor de nădejde în bucătăria dumneavoastră. În ceea ce privește modul de utilizare, este un ulei care poate fi folosit pentru orice preparat gătiți: supe, ciorbe, fripturi la cuptor, salată de varză acră, bruschete cu legume și ierburi, pâine prăjită cu usturoi, dressinguri pentru salate și etc.

Folosit în scop terapeutic, uleiul de floarea soarelui presat la rece poate conține antioxidanți care poate avea un efect benefic asupra sistemului imunitar, poate reduce riscul bolilor cardiovasculare, poate întări oasele și dinții (vitamina A) și poate ajuta la o buna funcționare a sistemului nervos.

Folosit în scop cosmetic, uleiul de floarea soarelui presat la rece poate avea un efect benefic asupra pielii, după epilare este un remediu, bun pentru a evita înroșirea pielii, aplicat pe arsuri poate avea un rol de a calma pielea.

Folosește cu drag uleiul nostru de floarea soarelui presat la rece, un ulei spornic și un ajutor de nelipsit în bucătăria românească.

 

Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?

Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)

Image 20

 

 Ulei de floarea soarelui presat la rece:   Ulei din semințe de floarea soarelui românesc, 100% natural, presat la rece, decantat natural și nefiltrat. Este de culoare galben-aurie, caracterul ingredientului de bază se regăsește intens în gustul și aroma uleiului. Uleiul nostru este obținut din prima presare la rece fără rafinare chimică și fără temperaturi ridicate, iar datorită conținutul ridicat de acizi grași monosaturați (82%) este recomandat atât pentru gătit și in preparate la cuptor sau prăjite, cât și pentru salate. Cum faci un ou ochi perfect? Are triplu rol: alimentar, terapeutic și cosmetic. Folosit în scop alimentar, uleiul nostru de floarea soarelui presat la rece este un ajutor de nădejde în bucătăria dumneavoastră. În ceea ce privește modul de utilizare, este un ulei care poate fi folosit pentru orice preparat gătiți: supe, ciorbe, fripturi la cuptor, salată de varză acră, bruschete cu legume și ierburi, pâine prăjită cu usturoi, dressinguri pentru salate și etc. Folosit în scop terapeutic, uleiul de floarea soarelui presat la rece poate conține antioxidanți care poate avea un efect benefic asupra sistemului imunitar, poate reduce riscul bolilor cardiovasculare, poate întări oasele și dinții (vitamina A) și poate ajuta la o buna funcționare a sistemului nervos. Folosit în scop cosmetic, uleiul de floarea soarelui presat la rece poate avea un efect benefic asupra pielii, după epilare este un remediu, bun pentru a evita înroșirea pielii, aplicat pe arsuri poate avea un rol de a calma pielea. Folosește cu drag uleiul nostru de floarea soarelui presat la rece, un ulei spornic și un ajutor de nelipsit în bucătăria românească.   Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre? Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)    


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare