delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Ulei din Seminte de In Presat la RECE (1000ml)

85.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

Ulei din semințe de in 100% natural, presat la rece. Este de culoare galbenă, caracterul ingredientului de bază se regăsește intens în gustul și aroma uleiului.

Datorită conținutului ridicat de acizi grași Omega-3 și Omega-6, are un efect benefic asupra pereților arteriali și articulațiilor. Conține cantități semnificative de magneziu, fier și calciu. Datorită conținutului său de vitamina E, are efecte antiinflamatoare.

Uleiul din semințe de in este în principal recomandat pentru utilizarea în bucătării reci, pentru salate sau brânză topită. Acesta poate fi adăugat la mâncăruri prăjite, sosuri, însă se armonizează perfect și cu preparatele de cartofi. Ca leac, se recomandă consumul unei linguri pe zi, chiar și de unul singur.

Atenție: Cei care administrează anticoagulante, pot folosi uleiul din semințe de in doar sub supraveghere medicală!

Uleiul din semințe de in nu este recomandat pentru prăjit, încălzirea directă a acestuia trebuie evitată.

 

VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!

 

ULEIUL NOSTRU DE IN PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE:

➡️ Ulei de In Presat la Rece - 100 ml

➡️ Ulei de In Presat la Rece - 250 ml

➡️ Ulei de In Presat la Rece - 500 ml

➡️ Ulei de In Presat la Rece - 1000 ml

➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE

Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?

 

Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :)

Image 16

Consumați cu încredere! Poftă bună!Ulei din semințe de in 100% natural, presat la rece. Este de culoare galbenă, caracterul ingredientului de bază se regăsește intens în gustul și aroma uleiului. Datorită conținutului ridicat de acizi grași Omega-3 și Omega-6, are un efect benefic asupra pereților arteriali și articulațiilor. Conține cantități semnificative de magneziu, fier și calciu. Datorită conținutului său de vitamina E, are efecte antiinflamatoare. Uleiul din semințe de in este în principal recomandat pentru utilizarea în bucătării reci, pentru salate sau brânză topită. Acesta poate fi adăugat la mâncăruri prăjite, sosuri, însă se armonizează perfect și cu preparatele de cartofi. Ca leac, se recomandă consumul unei linguri pe zi, chiar și de unul singur. Atenție: Cei care administrează anticoagulante, pot folosi uleiul din semințe de in doar sub supraveghere medicală! Uleiul din semințe de in nu este recomandat pentru prăjit, încălzirea directă a acestuia trebuie evitată.   VALABILITATEA PRODUSELOR: 6-9 LUNI DE LA MOMENTUL LIVRĂRII!   ULEIUL NOSTRU DE IN PRESAT LA RECE ESTE DISPONIBIL ÎN 4 MĂRIME DIFERITE: ➡️ Ulei de In Presat la Rece - 100 ml ➡️ Ulei de In Presat la Rece - 250 ml ➡️ Ulei de In Presat la Rece - 500 ml ➡️ Ulei de In Presat la Rece - 1000 ml ➡️ Mai multe Uleiuri Presate la RECE Ești curios cine suntem și ce cred alții despre serviciile noastre?   Click pe steaua din stânga pentru a vedea recenziile sau AICI ca sa vezi 10 motive pentru a ne alege :) Consumați cu încredere! Poftă bună!


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare