delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
0

logo

Seminte Dovleac Romanesc Natur (200g)

15.00 RON

Semințe de dovleac 100% naturale, decojite, nesărate. Acestea sunt semințe oleaginoase bine cunoscute și populare, care sunt extrem de gustoase și sănătoase chiar și atunci când sunt consumate singure. Pot fi folosite și pentru realizarea unor preparate, pot fi adăugate la supele cremă sau la pâine, biscuiți și prăjituri cu semințe.

Image 23

Vitaminele E și F pe care le conțin au un efect benefic asupra pielii. Ajută sistemul imunitar, filosterolații din aceste semințe reduc nivelul colesterolului. Au un efect de vindecare asupra prostatei și pot fi utilizate și pentru prevenirea problemelor de prostată. Sunt o sursă excelentă de proteine, sunt săraci în grăsimi și în calorii.

Image 23

Consumați ca leac, pot contribui la tratarea insomniei și la suplinirea deficitului de fier. Pot contribui la prevenirea osteoporozei. Fiind bogați în vitamina A, pot contribui la protejarea sănătății ochilor.

Image 21

Consumați cu încredere! Poftă bună!Semințe de dovleac 100% naturale, decojite, nesărate. Acestea sunt semințe oleaginoase bine cunoscute și populare, care sunt extrem de gustoase și sănătoase chiar și atunci când sunt consumate singure. Pot fi folosite și pentru realizarea unor preparate, pot fi adăugate la supele cremă sau la pâine, biscuiți și prăjituri cu semințe. Vitaminele E și F pe care le conțin au un efect benefic asupra pielii. Ajută sistemul imunitar, filosterolații din aceste semințe reduc nivelul colesterolului. Au un efect de vindecare asupra prostatei și pot fi utilizate și pentru prevenirea problemelor de prostată. Sunt o sursă excelentă de proteine, sunt săraci în grăsimi și în calorii. Consumați ca leac, pot contribui la tratarea insomniei și la suplinirea deficitului de fier. Pot contribui la prevenirea osteoporozei. Fiind bogați în vitamina A, pot contribui la protejarea sănătății ochilor. Consumați cu încredere! Poftă bună!


Abonează-te la newsletterul magazinului GastroMood
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 330 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare